Schilderwerk nodig? Ervaren schilders uit de regio Ruigoord met maximale aandacht voor kwaliteit.

Jouw huis/woning of bedrijfspand laten schilderen? Met maximale aandacht voor kwaliteit zullen wij jouw schilderwerk aannemen. Ook voor nieuw- of verbouw zijn we de geschikte partij welke met jou of de aannemer mee denkt. We hebben verschillende schilders beschikbaar op dit moment in de regio Ruigoord.

Je kunt bij ons terecht voor alle voorkomende schilder werkzaamheden. Voor zowel binnen als buiten schilderwerk. We zorgen bijvoorbeeld voor kleuradvies, houtrotherstel en herstellen van kitnaden. Voor een duurzaam resultaat zorgen we voor een laag voor laag opbouw van een verfsysteem dat er weer jaren tegenaan kan. Daarnaast werken we uitsluitend met de beste merken verf (o.a. Sigma) en komen we gratis voor advies aan huis.

Schilderwerk Ruigoord

Maak direct online een afspraak aan zodat we langs kunnen komen op locatie. Als je het formulier invuld op onze website zullen we je binnen 1 uur terug bellen voor een afspraak. Na de afspraak zullen we dezelfde dag nog een offerte toesturen met een uitgebreide specificatie van het schilderswerk.

Voor een langdurig en duurzaam resultaat

Bij het uitvoeren van iedere klus gaan we uit van het principe dat schilderen meer is dan alleen verfraaien. Schilderen is onderhoud plegen. Met niet alleen een mooi, maar ook een duurzaam eindresultaat. Waarmee je jaren vooruit kunt. Onze schilders uit de regio Ruigoord zijn vakmensen die hun ambacht verstaan en alles weten van verfsystemen. Zij zijn daardoor in staat opdrachtgevers optimaal te adviseren over de beste oplossingen. Al onze schilders zijn in het bezit van een schilder diploma en beschikken over een vaktechnische achtergrond.

We werken uitsluitend met de juiste producten

Trotse leverancier van Sigma Coatings

Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers.

Kozijnen, deuren en houtwerk eens in de 10 jaar schilderen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is tegenwoordig mogelijk met de nieuwste verfproducten, zoals de Sigma S2U Allure Gloss en Satin. Deze houtverf producten zorgen ervoor dat je bijna een decennium kunt genieten van je geschilderd houtwerk buiten, terwijl de kwaliteit van de laklaag goed blijft. Hoe dat kan leggen we je graag uit.

Beoordelingen

""Steef van ES werken grondig en netjes. Indien nodig overlegt hij eerst. Het eindresultaat mag er zijn."
Joost
Alkmaar
"Werken netjes, mooi eindresultaat en komen afspraken na. Prettige mensen."
Sarah
Ruigoord
"Fijn dat onze klus nog tussendoor geschoven kon worden. Goede ervaringen."
Ronald
Heiloo
"Wat een fijne schilders, verstaan hun vak en denken met de klant mee.Aanrader!"
Simon
Den Helder

1. Advies op locatie

Nadat je het formulier heb ingevuld bellen we je binnen 1 uur terug voor een afspraak. Na de afspraak ontvang je dezelfde dag nog een offerte.

2. Schilderwerk

Onze schilders uit de regio Ruigoord zullen het schilderswerk zo zorgvuldig mogelijk voor je uitvoeren.

3. Oplevering

Wanneer het schilderswerk is opgeleverd zullen de schilders nog enkele foto's maken van het werk en overgaan tot oplevering.

Vrijblijvend advies op locatie of een offerte ontvangen? Wij komen zo snel mogelijk bij jou langs in Ruigoord

Vul onderstaand formulier in en wij bellen je binnen 1 uur terug voor een afspraak of bel met 072 711 36 45 om direct een afspraak te maken

Veel gestelde vragen

De richtlijnen van RIVM hebben wij als volgt aan onze medewerkers gecommuniceerd:

1) Handen goed schoonhouden. Was je handen in ieder geval; Voor het eten, na het niesen/hoesten (in je ellenboog), nadat je naar het toilet bent geweest.

2) Houd 1,5 meter afstand van klanten en andere mensen. Enige uitzondering kan zijn als je met je directe collega samen iets moet uitvoeren wat niet alleen kan.

3) Raak je ogen, neus en mond niet aan als je handen niet schoon zijn.

4) Als je moet niesen of hoesten, doe je dit in je elleboog.

5) Gebruik je gezonde verstand!

6) Geef niemand nog een hand.

Voor binnenschilderwerk geldt over het algemeen een garantietermijn van rond de 3 jaar en voor buitenschilderwerk is dit vaak rond de 2 jaar. Wat er precies wel of niet onder de garantie valt laten we je in de offerte weten.

Dat kan zeker! We komen graag langs om de klus te bekijken en te beoordelen. Vervolgens zullen we een offerte opmaken en een afspraak plannen om de werkzaamheden te verrichten.

Op dit moment zijn er nog schilders beschikbaar. We kunnen daarom snel beginnen. De exacte datum kunnen we vooraf bespreken.

Bij buiten schilderwerk hoef je niet thuis te zijn. We kunnen de meeste werkzaamheden verrichten zonder dat er iemand thuis hoeft te zijn. Voor de meeste binnen werkzaamheden kunnen we in goed overleg ook alleen werken maar onze voorkeur heeft om altijd iemand in het huis of bedrijfspand te hebben.

Bij het opmaken van de offerte maken we een duidelijke planning en weet je direct wanneer en hoelaat de schilder komt.

ES Schilderwerken
Einsteinstraat 12
1815 XT Alkmaar
072 711 36 45